Λεξοπαίγνια… ο Μεγάλος Τελικός

leksopaignia telikos banner

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελική φάση του 1ου ενδοσχολικού διαγωνισμού ελληνικής γλώσσας. Συμμετείχαν οι 22 μαθητές που είχαν προκριθεί από την προπαρασκευαστική φάση και προέκυψαν μέσα από 6 διαδοχικούς γύρους οι 3 νικητές

  • Αδαμοπούλου Μ. 1η θέση
  • Αδαμαντίδη Μ. 2η θέση ισοβαθμία με
  • Δημακάκου Ελ2η θέση

Βέβαια, όπως φάνηκε από τα σχόλια των παιδιών στο τέλος του διαγωνισμού, όλοι όσοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν τον διαγωνισμό κέρδισαν ουσιαστικά και για αυτό η χαρά όλων μας είναι μεγάλη!

Η κριτική επιτροπή της τελικής φάσης απαρτίστηκε από την κ. Ιωάννα Μπαμπέτα, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, τον κ. Βασίλη Παπαθεοδώρου, συγγραφέα, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στον διαγωνισμό μας, την κ. Διονυσία Κανελοπούλου, φιλόλογο, διευθύντρια του λυκείου του σχολείου μας, την κ. Κωνσταντίνα Σωτήρχου, συντονίστρια φιλολόγων του Γυμνασίου και την κ. Αλεξάνδρα Γιακουμάκη, φιλόλογο στο Γυμνάσιο του σχολείου μας.

Για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, υπεύθυνες καθηγήτριες είναι οι φιλόλογοι, Βιργινία Κουκλάδα και Δήμητρα Μπισμπίκη.

Θερμές ευχαριστίες στα καταστήματα Public, χορηγό του διαγωνισμού.

leksopaignia_telikos

leksopaignia_telikos

leksopaignia_telikos

leksopaignia_telikos

Copyright © 2010-2022 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση