pistopoihseis sxoleioy

Πιστοποιήσεις Σχολείου

Πιστοποιήσεις ISO

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη έχουν λάβει πιστοποίηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TÜV AUSTRIA HELLAS για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει το σχολείο μας.

Η πιστοποίηση EN ISO 9001:2015 αφορά στην «Παροχή Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» και αποτελεί επιβεβαίωση ότι φροντίζουμε για την ασφάλεια, την υγιεινή και την ορθή λειτουργία όλων των χώρων του σχολείου (πισίνα, τάξεις, εργαστήρια, κοινόχρηστοι χώροι) και ότι τηρούμε τη διαδικασία συντήρησης και ασφάλειας των σχολικών αυτοκινήτων. Επιπλέον, πιστοποιείται ότι φροντίζουμε για τη συνεχή κατάρτιση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας για πληθώρα ζητημάτων της εκπαίδευσης, εντός και εκτός του σχολείου, ενώ ταυτόχρονα εποπτεύεται ο τρόπος διδασκαλίας που ακολουθούν. Παράλληλα, όλοι οι εργαζόμενοι ακολουθούν την ίδια διαδικασία στην εργασία τους ως προς την καταγραφή, τον έλεγχο και την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν. Επιπλέον, το «Πιστοποιητικό Επιθεώρησης Παιδικής Χαράς/Παιχνιδότοπου» αποτελεί επιβεβαίωση της άριστης κατάστασης, σωστής τοποθέτησης και ασφάλειας για τους μαθητές. Τέλος, πιστοποιείται η διαδικασία εργασιών καθαρισμού όλων των χώρων του σχολείου.

Παρά τη σημαντική αυτή επιτυχία, στο σχολείο μας δεν επαναπαυόμαστε αλλά προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε: την προσφορά γνώσης σε ένα καθόλα άρτιο περιβάλλον.

Για να δείτε την πολιτική ποιότητας πατήστε εδώ.

Αναγνωρισμένο κέντρο UCAS

Το σχολείο μας είναι αναγνωρισμένο κέντρο UCAS (University College Admissions Services) και ο σύμβουλός μας έχει επιμορφωθεί από το Βρετανικό Συμβούλιο και έχει λάβει σχετική πιστοποίηση. Μέχρι τώρα έχουμε με επιτυχία βοηθήσει μαθητές μας να γίνουν δεκτοί σε μερικά από τα κορυφαία Βρετανικά πανεπιστήμια. Επίσης, είμαστε ένα από τα ελάχιστα ελληνικά σχολεία που είναι κατοχυρωμένο στην Παγκόσμια Λίστα Διαμεσολαβητών (www.bcagent.info/gal).

Η ύπαρξη του κέντρου μέσα στο σχολείο επιτρέπει στους μαθητές μας, πέραν της συμβουλευτικής διαδικασίας ως προς την επιλογή της κατεύθυνσης αλλά και του πανεπιστημίου, την άμεση και τακτική ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στη διαδικασία των αιτήσεων στα πανεπιστήμια.

Πιστοποιήσεις Vellum

Η Vellum Global Educational Services Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη των δεξιοτήτων Πληροφοριών για την Τεχνολογία και την Επικοινωνία. Προσφέρει προγράμματα σπουδών και αξιολόγησης ενώ παράλληλα παρέχει τον μηχανισμό εξετάσεων για τους υποψηφίους προκειμένου να αποκτήσουν διπλώματα "Vellum Diplomas in IT Skills".

Η Vellum Global Educational Services Α.Ε. με μια ευρεία και διαρκώς αυξανομένη γκάμα πιστοποιητικών στον κλάδο της πληροφορικής καλύπτει τόσο τις αρχικές – βασικές δεξιότητες, όσο και τις πλέον ειδικευμένες, οι οποίες σχετίζονται με καινοτόμες και περιζήτητες εφαρμογές. Τα 20 πιστοποιητικά του τομέα επικυρώνουν τη γνώση των κατόχων παρέχοντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Στο σύνολο των πιστοποιητικών χρησιμοποιείται μια αυστηρή δέσμη κριτηρίων, ένα αμάλγαμα το οποίο περιλαμβάνει την ποιότητα του περιεχομένου, τη διαδραστικότητα και τα συνδυαστικά ερωτήματα με σκοπό η αξιολόγηση των δεξιοτήτων να είναι ενδιαφέρουσα και συγχρόνως αποτελεσματική.

Οι επαγγελματικές δυνατότητες των κατόχων πιστοποιητικών της Vellum εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, καλύπτοντας τη ζήτηση της αγοράς εργασίας και ενισχύοντας παράλληλα τη διδασκαλία, την έρευνα σε θεωρητικό, τεχνολογικό και εφαρμοσμένο επίπεδο, καθώς και τη μελέτη, την επίβλεψη, την αξιολόγηση, τη συντήρηση αλλά και τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σε σχετικά με την εκάστοτε ειδικότητα πεδία.

Πιστοποιήσεις eSafety

H Πιστοποίηση eSafety είναι ένα πρόγραμμα του European Schoolnet που ανέπτυξε σε συνεργασία με άλλους εμπλεκόμενους φορείς. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση μέσω της διαδικτυακής της πύλης, έχει σκοπό να βοηθήσει τo σχολείο μας να εντάξει τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην Εκπαίδευση και να εφοδιαστεί με πηγές και εργαλεία, ώστε να βελτιώσει το επίπεδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας που παρέχει.

Μέσω των εργαλείων που διαθέτει το Πρόγραμμα, τo σχολείο μας αναπτύ​σσ​ει ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, ούτως ώστε οι ​Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας να αξιοποιούνται αποτελεσματικά προς όφελος της μάθησης. Επιπλέον, το Πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα για συζήτηση και ανταλλαγή υλικού και εμπειριών μεταξύ εκπαιδευτικών, καθώς και στήριξή τους από ειδικούς.

Πέραν της πρόσβασης σε πληροφορίες και εργαλεία, το eSafety Label αποτελεί μια μορφή πιστοποίησης, την οποία το σχολείο μας κατέχει από το 2014, υποβάλλοντας το έντυπο αξιολόγησης στην ιστοσελίδα του Προγράμματος κάθε χρόνο.​

Education Business Awards

To σχολείο μας κέρδισε το πρώτο βραβείο "Ψηφιακής Εκπαίδευσης" στα Education Business Awards 2016 που διοργάνωσε το Marketing Week και το HR Professional. Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, το σχολείο μας αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και παρέχοντας στους διδασκόμενους σύγχρονες διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και ψηφιακό και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, ενισχύει και εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία και συνδράμει στην ψηφιακή εκπαίδευση. Η διάκριση αυτή είναι μία ακόμη απόδειξη της πολυετούς προσπάθειας που γίνεται από τους καθηγητές του σχολείου μας για την αξιοποίηση της τεχνολογίας, πάντα προς όφελος των μαθητών μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το σχολείο μας ξεχώρισε στα Education Business Awards 2017, τον διαγωνισμό που επιβραβεύει τις καλύτερες εκπαιδευτικές πρακτικές. Ανάμεσα σε 350 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα και από όλα τα μέρη της Ελλάδας, το σχολείο μας κατέκτησε 3 βραβεία για την προσφορά του στην εκπαίδευση:

  • Χρυσό Βραβείο: Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία με τη χρήση της πλατφόρμας Edmodo.
  • Αργυρό Βραβειο: Δεσμός με την Κοινωνία για τις εθελοντικές μας δράσεις.

Πιστοποίηση International School Award

​Το σχολείο μας έλαβε από το British Council τη διεθνή πιστοποίηση International School Award, η οποία αναγνωρίζει τη δέσμευση του σχολείου μας να διαμορφώvει, μέσω της διεθνούς διάστασης του σχολικού μας προγράμματος, τους νέους παγκόσμιους πολίτες του αύριο.

Για την απόκτηση της εν λόγω πιστοποίησης, το σχολείο μας υπέβαλε αποδεικτικά στοιχεία των διεθνών δραστηριοτήτων του και του αντίκτυπού τους σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και τις συνεργασίες του με σχολεία του εξωτερικού, προγράμματα και δραστηριότητες.

Bravo Schools 2019

Το σχολείο μας αναδείχθηκε στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 και έλαβε διάκριση για το Ηλεκτρονικό Παιχνίδι Ερωτήσεων - Quiz που δημιούργησαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, ανάμεσα σε 738 σχολικές προσεγγίσεις και 294 σχολεία.

Με την επιτυχία αυτή, το σχολείο μας εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ (in action SGDs Schools Club) και έγινε μέρος ενός Παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων.

Copyright © 2010-2022 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση