Εικονική Ξενάγηση

eikoniki ksenagisi

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε μάς αναγκάζουν να μείνουμε σπίτι για ένα διάστημα και, επομένως, να βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε ό,τι πλέον δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα να περιηγηθείτε στους χώρους του σχολείου μας και να πάρετε μια «γεύση» από το πώς κυλάει η καθημερινότητα των μαθητών μας. Παρότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία και αίσθηση ενός χώρου, ευελπιστούμε τα παρακάτω βίντεο με τους χώρους και μερικά ενδεικτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των μαθητών της κάθε βαθμίδας να σας δώσουν μια καλή εικόνα του σχολείου μας και της δουλειάς που γίνεται σε αυτό.

Νηπιαγωγείο – Παιδικός Σταθμός:

Μια σύντομη εικονική ξενάγηση στους χώρους του Νηπιαγωγείου - Παιδικού Σταθμού. 

https://youtu.be/d_k1PzaK2Wo

Μερικά στιγμιότυπα από τη ζωή στο Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό. Ομαδικά project, διαδραστικά μαθήματα, καλλιτεχνικά δρώμενα και κινητική δημιουργικότητα, είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουν τα παιδιά καθημερινά στο σχολείο μας.

https://youtu.be/oRcc_qEs-VU

Δημοτικό:

Μια σύντομη εικονική ξενάγηση στους χώρους του Δημοτικού.

https://youtu.be/JcFnXkIIdog

Μερικά στιγμιότυπα από τη ζωή στο Δημοτικό. Ομαδικά project, διαδραστικά μαθήματα, ρομποτική, καλλιτεχνικά δρώμενα και αθλήματα, είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουν τα παιδιά καθημερινά στο σχολείο μας.

https://youtu.be/aLqQIItjOcE

Γυμνάσιο – Λύκειο:

Μια σύντομη εικονική ξενάγηση στους χώρους του Γυμνασίου και του Λυκείου.

https://youtu.be/ZKk7GjArTAQ

Μερικά στιγμιότυπα από τη ζωή στο Γυμνάσιο και Λύκειο. Διαδραστικά μαθήματα, debating, ρομποτική, career workshops, ξένες γλώσσες, συμμετοχή σε καλλιτεχνικά δρώμενα και διαγωνισμούς και αθλήματα είναι μόνο μερικά από αυτά που κάνουν τα παιδιά καθημερινά στο σχολείο μας.

https://youtu.be/2U957gkkAwo

 

Για παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Γραμματεία του σχολείου στο 210 96 56 300-5, καθημερινές από 8:30 έως 14:30 ή κάντε κλικ ΕΔΩ για να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του σχολείου μας.

Τέλος, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο Instagram

Copyright © 2010-2021 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση