Ομιλία Ιαβέρη στους μαθητές Λυκείου

omilia_iaveri_stoys_mathites_likiou

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, επιθυμώντας να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μαθητές τους για τους κινδύνους που υπάρχουν στους δρόμους, διοργάνωσαν ομιλία του φημισμένου οδηγού αγώνων Αναστάσιου Μαρκουΐζου (Ιαβέρης) για τους μαθητές Λυκείου και τους γονείς μαθητών.
Ο Αναστάσιος Μαρκουϊζος το 1984 διοργάνωσε το πρώτο του Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς ενώ ήταν ο πρώτος που διοργάνωσε τις κοινωνικές-φιλανθρωπικές Rally εκδηλώσεις «Γίνε Συνοδηγός» με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, στα Special Olympics, στα παιδιά της Ελπίδας, στις Ανάδοχες Οικογένειες και άλλα Ιδρύματα. Πρώτος σε κοινωνικό επίπεδο ευαισθητοποιεί και ενημερώνει με διαλέξεις και ομιλίες αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα, με αποδέκτες χιλιάδες ανθρώπους σε στρατό, σχολεία, ΤΕΙ, ΑΕΙ, σχολές Ικάρων, Ν. Δοκίμων, σε Δήμους, Κοινότητες, Νομαρχίες, Ιδρύματα καθώς και σε νέους οδηγούς αγώνων και γενικά προς όλους τους Έλληνες.
Με δωρεάν διανεμημένα τουλάχιστον 1.000.000 βιβλία Οδικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς και με αφιλοκερδή παρουσία σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, με λόγο μαστίγιο κατά της Οδικής Ασυνειδησίας και Εγκληματικότητας, ο κορυφαίος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου που κατάφερε στη δεκαετία του 70-80 να ξεπεράσει στο Διεθνές Rally Acropolis τους ξένους παγκόσμιους «θεούς» των Rally, συνεχίζει να δίνει την ψυχή του για την προστασία από τους κινδύνους που καραδοκούν στους εχθρικούς δρόμους.

Copyright © 2010-2022 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση