Επιτυχία της i-Robot

epityxia i robot 2022 banner

H i-Robot ταξίδεψε μέχρι το Texas, και πιο συγκεκριμένα το Houston, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής της FLL. Εκεί, αναμετρήθηκε με τους πρώτους των πρώτων ανάμεσα σε 108 χώρες και κατάφερε με επίμονη δουλειά και πυρετώδη προετοιμασία, μέσα από σκληρό ανταγωνισμό, να διακριθεί στις 15 πρώτες χώρες της γενικής κατάταξης κάνοντας την χώρα μας περήφανη για τέταρτη συνεχόμενη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο!

Τα παιδιά της ομάδας κέρδισαν πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις τους, καλλιεργώντας δεξιότητες χρήσιμες για το μέλλον τους, αξιοποιώντας και εξελίσσοντας τα αγγλικά τους και γνωρίζοντας ανθρώπους σημαντικούς στον χώρο. Οι προπονητές της ομάδας, κ. Καπνίτης Γιώργος και κ. Παπαδημητρίου Ίρμα, που συνόδεψαν την αποστολή, ήταν δίπλα στα παιδιά και τους ενέπνευσαν τις ηθικές αξίες της δέσμευσης, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της φιλίας με τις οποίες η ομάδα δέθηκε ακόμα παραπάνω. Τη φετινή σχολική χρονιά η iRobot αποτελείται αλφαβητικά από τους:

  • Αδάμ Γιώργο
  • Αδαμαντίδη Μελίσσα
  • Γαρδελίνο Βίκτωρα
  • Διονυσιώτη Νικόλα
  • Ζωντανό Νίκο
  • Ηλιού Αλέξανδρο
  • Καλαφάτη Άρη
  • Κούβελα Στύλιο
  • Σωτηρίου Ελένη

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς Quantos Statistics & Information Systems, ANIMA 3d printing, Affidea Greece, Iolcus, ARK Security Marketplace, Quick, Lavdas Candles, Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, Sigma Security, Ribco Marine, Mercedes Διονυσιώτης & DNV για την πολύτιμη στήριξή τους, καθώς και τους μέντορες των παιδιών και παλιά μέλη της ομάδας, Κολοβό Γιάννη και Κοντό Γιώργο.

Η ιστορία της i-Robot

H ομάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη δημιουργήθηκε το 2016 και έκτοτε κερδίζει διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο εκπροσωπώντας την χώρα μας σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς της First Lego League, ύστερα από διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, με αγάπη για το αντικείμενο, πείσμα, καθοδήγηση από τους προπονητές και σύνθημά της το «One team - one spirit» έχει επιτύχει τα εξής τα τελευταία χρόνια:

epityxia_i_robot_1

epityxia_i_robot_2

epityxia_i_robot_3

epityxia_i_robot_4

Copyright © 2010-2022 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση