Τα Videos του Σχολείου μας

school kessaris

  • Η Διευθύντρια του Δημοτικού, Βάσω Λειβαδάρου, και ο Υπεύθυνος του τμήματος Ρητορικής στα Αγγλικά, Χρήστος Μπίκας, μιλούν στο Woman Toc για την αξία της διδασκαλίας ρητορικής στο σχολείο και τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στους μαθητές καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους. Δείτε το video εδώ.

  • Η Υπεύθυνη εγγραφών Δημοτικού, Βάσια Ποδιάδη, μιλάει στο MissBloom για τη σημασία της μετάβασης, τη στοχευμένη αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και την ανάγκη επαφής των παιδιών με τη φύση. Δείτε το βίντεο εδώ.
  • Η Συντονίστρια του Παιδικού Σταθμού & Νηπιαγωγείου, Πολυξένη Καίσαρη, μιλάει στο Shape Magazine Greece για τη σημασία της πολύπλευρης εκπαίδευσης, την αξία της βαθμίδας του Νηπιαγωγείου και τις διαχρονικές αξίες των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη που συνδυάζονται με καινοτόμα προγράμματα για την ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών. Δείτε το βίντεο εδώ.
  • Η Υπεύθυνη του τμήματος Συμβουλευτικής & Καριέρας, Κωνσταντίνα Γιαννακούρα - Taylor, μιλάει στο Woman Toc για το πρόγραμμα Συμβουλευτικής του σχολείου, την ανάγκη καθοδήγησης των παιδιών ως προς τις αποφάσεις που αφορούν το σπουδαστικό τους μέλλον και τις Υποτροφίες που προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη κάθε χρόνο. Δείτε το βίντεο εδώ.
  • Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Άννα Κωνσταντοπούλου, και η δασκάλα Αγγλικών των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη, Χριστίνα Οζαράπογλου, μιλούν στο Woman Toc για τη σημασία της σωστής αφετηρίας στην εκπαίδευση και το πώς τα Αγγλικά μπορούν να γίνουν μέρος αυτής. Δείτε το βίντεο εδώ.
  • Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο. Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του, σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες. Δείτε το βίντεο εδώ.

vasia podiadi

parents

parents

leivadarou - bikas

anna christina

 

 

 

 

   

Copyright © 2010-2022 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση