Οι iRobot στην Κορυφή του Κόσμου!

i robot uruguay banner

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η οµάδα S.T.E.A.M. του Γυµνασίου µας, η iRobot, διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego που διεξήχθη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης (30 Μάϊου-1 Ιουνίου), ξεπερνώντας τον εαυτό της με την κατάκτηση του 1ου Βραβείου παγκοσμίως στο Innovative Solution και της 4ης θέσης στο Robot Game ανάμεσα σε 90 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Η iRobot, µε σύνθηµα «One team - One spirit», µε το πρωτότυπο θέµα «Space Teeth Project» και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της, έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρήκαν τη λύση «πρακτική και καινοτόμα, αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας με ευφάνταστη και επιτυχημένη παρουσίαση». Αναφορικά με το Robot, εντυπωσιάστηκαν από «τo μικρό του μέγεθος το οποίο, παρόλα αυτά, πραγματοποιεί με επιτυχία τις αποστολές». Τέλος, για μία ακόμη χρονιά οι κριτές αναγνώρισαν την ισχυρή δυναμική της ομάδας που «χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο έμπνευση, ομαδικότητα και ευγενής επαγγελματισμός».

Η υποστήριξη των χορηγών Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Synviva, Affidea Ευρωϊατρική, BIC VIOLEX, Fenchurch Faris Hellas, Papadakis Bros, Hellenic Space Agency, Vlamis Yachts & Yacht Management και Apivita ήταν πραγματικά καθοριστικής σημασίας για την παρουσία και τη συνέχιση της προσπάθειας της ομάδας μας στην Ουρουγουάη. Τους ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της ομάδας.

Μετά την φετινή μεγάλη επιτυχία και τη σταθερότητα που έχει επιδείξει μες τα χρόνια, η iRobot θεωρείται πλέον από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Την ευχαριστούμε που κάνει το σχολείο και την Ελλάδα υπερήφανους!

i robot uruguay 1

i robot uruguay 2

i robot uruguay 3

i robot uruguay 4

Copyright © 2010-2020 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση