Διάκριση στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής

first lego league banner

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη μεγάλη επιτυχία που είχε η ομάδα Ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη, «i-ROBOT», η οποία κατέκτησε ανάμεσα σε 80 συμμετέχουσες ομάδες το 2ο βραβείο προγραμματισμού robot και την 5η θέση στη γενική κατάταξη στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας FLL που διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων στη Θεσσαλονίκη, το σαββατοκύριακο 5 - 6 Μαρτίου 2016.

Η διάκριση αυτή είναι το εισιτήριο της ομάδας για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό FLL που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη της Ισπανίας 4 - 7 Μαΐου 2016.

Η ομάδα «i-ROBOT» της ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη αποτελείται από 12 μαθητές και 3 καθηγητές. Εργάστηκε με ενθουσιασμό για την κατασκευή του ρομπότ και τον προγραμματισμό των αποστολών, ώστε να καταφέρει να τις ολοκληρώσει με επιτυχία. Η «i-ROBOT» αφού έκανε την έρευνά της, επέλεξε να ασχοληθεί με το πλαστικό και να προτείνει μια καινοτόμο λύση για τη σωστή διαχείρισή του. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί τα μέλη της ομάδας «i-ROBOT» κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να συνεργάζονται, να επικοινωνούν, να ανακαλύπτουν και να δημιουργούν μαζί, ώστε να γίνουν «one team»!

first lego league noesis

first lego league team

i robot team logo

Copyright © 2010-2021 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση