Στους 10 φιναλίστ του κόσμου

i robot 2018 banner

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η οµάδα S.T.E.A.M. του Γυµνασίου µας, η iRobot, διαγωνίστηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego που διεξήχθη στο Detroit στις 25-28 Απριλίου, κατακτώντας μία θέση στους 10 φιναλίστ ανάμεσα σε 108 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ύστερα από την κατάκτηση της 1ης στον αντίστοιχο Πανελλήνιο Διαγωνισµό. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η οµάδα S.T.E.A.M. του Γυμνασίου μας, η iRobot, διαγωνίστηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego που διεξήχθη στο Detroit στις 25-28 Απριλίου, κατακτώντας μία θέση στους 10 φιναλίστ ανάμεσα σε 108 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ύστερα από την κατάκτηση της 1ης στον αντίστοιχο Πανελλήνιο Διαγωνισµό.

Η iRobot, µε σύνθηµα «One team - One spirit», µε το πρωτότυπο θέµα «Η υδροδότηση των Κυκλάδων» και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της, έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρήκαν «πολύ πρακτική τη λύση που πρότεινε η ομάδα στο πραγματικό πρόβλημα της ύδρευσης των Κυκλάδων». Αναφορικά με το robot, εντυπωσιάστηκαν από την «απλή αλλά λειτουργική και καθόλα αποτελεσματική κατασκευή του». Τέλος, οι κριτές βίωσαν από πρώτο χέρι το ομαδικό πνεύμα που διέπει την ομάδα και εντυπωσιάστηκαν από «το επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας των μαθητών».

Η υποστήριξή των χορηγών Southbridge Fund, ΕΛΒΑΛ, Affidea Ευρωϊατρική, Athens International Airport, ΕΥΔΑΠ, Εθνική Ασφαλιστική, Hertz Autohellas, BIC, A.C.C. και ΕΤΕΜ ήταν πραγματικά καθοριστικής σημασίας για την παρουσία και τη συνέχιση της προσπάθειας της ομάδας μας στην Αμερική. Τους ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της ομάδας.

Μετά την φετινή μεγάλη επιτυχία και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε, η iRobot έχει το βλέμμα της στην επόμενη χρονιά με στόχο να καταφέρει και πάλι να ανεβάσει την ελληνική σημαία στις πιο ψηλές θέσεις - πάντα με σύνθημα «One team – One spirit»!

https://www.youtube.com/watch?v=b2P1zf8TIqE

i robot 2018 1

i robot 2018 2

i robot 2018 3

i robot 2018 4

Copyright © 2010-2018 Kessaris School. All rights reserved.

Αναζήτηση