Εικονική Επιχείρηση (2018)

eikoniki epixeirisi 2018 banner

Η ομάδα της Εικονικής Επιχείρησης του Λυκείου μας, μετά από ένα εποικοδομητικό “brainstorming” και με την υποστήριξη του καθηγητή κ. Σαϊσανά, κατέληξε στην ιδέα μιας ομπρέλας διαφορετικής από τις υπόλοιπες! Κατασκευάζει, λοιπόν, μία ομπρέλα που χρησιμοποιεί τη φιλική προς το περιβάλλον ηλιακή ενέργεια και, με τις ενσωματωμένες θήρες USB, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέσει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή επιθυμεί και να την φορτίσει με την βοήθεια των φωτοβολταϊκών.

Η κατανόηση, η υπομονή, η επιμονή και φυσικά η κοινή αγάπη για τη δημιουργία αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης συνεργασίαςτης ομάδας μας!

Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/JAGreece (ΣΕΝ/JAGreece), δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να στη διαδρομή της βιωματικής μάθησης και δράσης για νέες επιχειρηματικές ιδέες, που θα τους δώσουν τη γνώση αλλά και την εμπειρία του υγιούς επιχειρείν και θα τους φέρουν κοντά στην επιχειρηματική πραγματικότητα που καλούνται να ξεπεράσουν.

eikoniki epixeirisi 2018 1

eikoniki epixeirisi 2018 2

eikoniki epixeirisi 2018 3

eikoniki epixeirisi 2018 4

Copyright © 2010-2018 Kessaris School. All rights reserved.

Αναζήτηση