Μια Εκδήλωση με Αύρα Θαλασσινή

mia ekdilosi me avra thalassini 1

Η εκδήλωση που φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας με προσκεκλημένο τον διακεκριμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου για την ιχθυοκαλλιέργεια από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ορθή ενημέρωση για τη διατροφική αξία των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να μαγειρεύονται ώστε να μην χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά. Παρακολουθήσαμε ζωντανά τον σεφ να δημιουργεί τρεις υπέροχες συνταγές, ενώ ταυτόχρονα εξηγούσε, έδινε συμβουλές και έλυνε απορίες στους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, με τη λήξη της εκδήλωσης ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις συνταγές, ενώ διατροφολόγος ενημέρωσε για τα θρεπτικά οφέλη της διατροφής πλούσιας σε ψάρι.

Η ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα - λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με πρεσβευτή του προγράμματος τον αναγνωρισμένο Έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

mia ekdilosi me avra thalassini 2

mia ekdilosi me avra thalassini 3

mia ekdilosi me avra thalassini 4

Copyright © 2010-2021 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση