eipan gia emas

Είπαν για εμάς

 • Κάνατε την Αναστασία μας τον άνθρωπο που είναι σήμερα. Ευχαριστούμε πολύ!! 

  Πλατανίτη Δ.


  Τις ομορφότερες στιγμές τις έχω περάσει στο σχολείο μας!! 

  Κατερίνα Σταματίου


  Είμαστε ευγνώμονες για τον τρόπο που αγκαλιάσατε την κόρη μας τόσα χρόνια! Ευχαριστούμε για όλα. 

  Οικ. Ρασσία


  Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε ολόψυχα για το υπέροχο ταξίδι ζωής! 

  Αδαματίνα Αλεξοπούλου


  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους!!!
   
  Μερα με την μερα ανακαλύπτουμε την οικογένεια μας.  ...μαθαίνουμε ο ένας από τον αλλον... ανακαλύπτουμε πτυχές του χαρακτήρα μας... Γιατί τώρα έχουμε τόσο χρόνο... Μας λείπετε τόσο πολύ!!! Να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Γιατί για μας είστε η 2η οικογένεια μας!

  Σας στέλνουμε την αγάπη μας και σας έχουμε στην σκέψη μας!!

  Ιόλη, Νικηφόρος & Άννα Βαλεριανου


  Την πρώτη μέρα στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ το παιδί μας ήταν τόσο ενθουσιασμένο με το καινούργιο του σχολείο, όλο το προσωπικό αλλά και τους συμμαθητες του, που πήρε τηλέφωνο όλους μας τους συγγενείς για να τους ενημερώσει με την παραμικρή λεπτομέρεια για το κάθε τι!!!!
  Μας είπε και την κάθε λεπτομέρεια από την ώρα που μπήκε στο σχολικό το πρωί μέχρι και την ώρα που κατέβηκε και έφτασε σπιτι!!

  Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας που κάνατε το παιδί μου να νιώθει σαν να είναι σπιτι του!

  Μαρία Σοφούλη


   

  Μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση από κάθε άποψη. Μου θύμισε λίγο τη γιορταστική ατμόσφαιρα των ιατρικών συνεδρίων με τις πολλαπλές δραστηριότητες, ομιλίες, δρώμενα. Ολα αυτά σε έναν όμορφο, καθαρό, φιλόξενο χώρο, απαστράπτοντα από φως, αλλά και μια διάχυτη χαρούμενη διάθεση των συμμετεχόντων. Συγχαρητήρια!

  Χάρης Κανδηλώρος


  Ευχαριστώ το σχολείο σας που μου επέτρεψε να ζήσω τέτοιες σοβαρές μαθητικές στιγμές.

  Ορέστης Ζωγράφος


  Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα δώσατε στα παιδιά μας. Να έχετε πάντα τη δύναμη για να συνεχίσετε και στις επόμενες γενιές.

  Σοφία Ανδριανού & Χριστίνα Χαμαμίδη


  Σας ευχαριστούμε πολύ για την όλη προσπάθεια να εκπαιδεύσετε τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια και για τη ζεστή αγκαλιά που τους δώσατε.

  Ιμαμίλ Αλαμίρ & Ειρήνη Γαβριλάκη


  Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του γιού μας Βασίλη! Η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας για αυτόν έφτανε καθημερινά στο σπίτι μας μέσα από τη διάθεση και τα λεγόμενά του για το κλίμα στο σχολείου του! Γνώρισα προσωπικά όλους τους Δασκάλους του (κεφαλαίο Δ) και κοιμόμουν ήσυχος για 12 χρόνια.

  Ευχαριστούμε.

  Οικογένεια Αλέξανδρου Μόρντο


  Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μας, η αποφοίτηση της κόρης μας Σήλιας, μια μαμά που έκλαιγε ασταμάτητα συνειδητοποιώντας ότι αυτά τα χρόνια στην αγκαλιά σας και την προστασίας σας δε θα ξανάρθουν ποτέ. Ευχαριστούμε θερμά για όλη την αγάπη, τον κόπο, την υποστήριξη που είχαν τα παιδιά μας κοντά σας. Θα σας θυμόμαστε πάντα και θα ξαναγυρνάμε τη σκέψη μας με νοσταλγία σε εσάς.

  Σήλια, Έφη Ασλάνη & Γιώργος Μποζίκας


  Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε το σχολείο μας, που με τόση αγάπη περιέβαλε το γιό μας 12 συναπτά έτη. Ευχαριστούμε πολύ τους κ.κ. Καίσαρη, τους δασκάλους, τους καθηγητές και όλους τους συνεργάτες του σχολείου για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και υπομονή για να συνεχίσετε να υπηρετείτε το έργο σας με την ίδια επιτυχία!!!

  Μάκης-Κατερίνα Κουτσοπούλου


  Με πολλή χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση εγκαταλείπω αυτό το σχολείο μετά από 12 χρόνια. Φεύγω γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, ιδιαίτερα ευγνώμων για τα όσα έχω περάσει εδώ. Ελπίζω το πνεύμα της τάξης του 2013 να μη χαθεί με τα χρόνια και να διατηρηθεί ζωντανό, ώστε κάποια στιγμή να ξανανταμώσουμε ο ένας με τον άλλον. Το καλύτερο σχολείο!

  ΥΓ: Ελπίζω να μπορέσω να δω τούτο εδώ το σημείωμα στο μέλλον και να μπορέσω να αποκτήσω τον ίδιο ενθουσιασμό με αυτόν που έχω αυτή τη στιγμή.

  Με πολλή αγάπη,

  Μόρντο Βασίλης


  Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα δώσατε στο παιδί μου αυτά τα τρία χρόνια του Λυκείου. Το αγκαλιάσατε σαν παιδί σας, του προσφέρατε αγάπη και άλλα πολλά εφόδια για τη ζωή του.

  Σας είμαι ευγνώμων!

  Ο πατέρας του Αιμίλιου


  12 χρόνια ζωής σχολικής του γιού μου Αναστάσιου Παυλίδη. Ήταν υπέροχα όλα. Ήταν τόσο χαρούμενος για το σχολείο κάθε μέρα. Για αυτό ήμασταν τόσο χαρούμενοι και εμείς για τη δουλειά που κάνατε.

  Σοφία Πετρίση & Θεόδωρος Παυλίδης


  Μετά από 13 χρόνια προσπαθώ να θυμηθώ κάτι που να ξεχωρίζει! Όσο όμως και να σκεφτώ δεν μπορώ να βρω κάτι ξεχωριστό και ΕΝΑ. Κάθε ημέρα ήταν ξεχωριστή. Μακάρι να είχα ζήσει ως μαθητής τέτοιες μαθητικές ημέρες.

  Ευχαριστώ,

  Ι. Σεισόπουλος


  Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα δώσατε και μάθατε στο παιδί μου όλα τα χρόνια που ήταν κοντά σας με αποτέλεσμα να πετύχει τους στόχους της!

  Βαρελά Ελευθερία


  Σας ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα και ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ χρόνια που προσφέρατε στο παιδί μας!!!

  Χ. Σακελλαράκη


  3 χρόνια με ανθρώπους αγαπημένους, που με γέμισαν αναμνήσεις. Μια βραδιά συγκινητική, με πρόσωπα φωτεινά που δεν θέλω να αποχωριστώ.

  Γ. Δανδουλάκη


  14 χρόνια, υπέροχοι άνθρωποι, αξιόλογοι καθηγητές. Σας οφείλουμε πολλά!!!

  Οικ. Νασιμπιάν


  Ευχαριστούμε για όλα!! Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

  Ελένη Κορίλλη - Γιαννιτσοπούλου


  Σήμερα, εκτός από την υπέροχη βραδιά που μας χαρίζετε, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα υπέροχα 12 χρόνια που περάσαμε μαζί σας γεμάτα ήθος, αγάπη και χαρές.

  Οικ. Μαριάννας Μαστρόκαλου


  Ευχόμαστε όλα να πηγαίνουν πάντα καλά, να έχετε κουράγιο και δύναμη για δουλειά, προσφορά γνώσης και όχι μόνο. Με τιμή,

  Μιχαήλ Δαδουλάκης και Ευαγγελία Αλεβιζοπούλου


  «Συγχαρητήρια σε όλους! Εξαιρετικές ερμηνείες, σκηνοθεσία, καινοτομία!!»

  Διονυσία Βασιλαρά (για την παράσταση «Αντιγόνη… αλλιώς» 2019)


  Εξαιρετική παράσταση. Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο και μία υπέροχη έκπληξη. Ευχαριστούμε πολύ.

  Βιβιάνα, Γιάννης Αλιζώτης (για την παράσταση «Αντιγόνη… αλλιώς» 2019)


  Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Εξαιρετική δουλειά από την αρχή μέχρι το τέλος! Ξεχωριστές όλες οι ερμηνείες των παιδιών! Πάντα να χαίρεστε και να διασκεδάζετε τις προσπάθειές σας.

  Ευγενία – Μάριος (για την παράσταση «Αντιγόνη… αλλιώς» 2019)


  Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη συγκίνησή μου. Θερμά συγχαρητήρια.

  Γ. Κιολέογλου (για την παράσταση «Αντιγόνη… αλλιώς» 2019)


  Εξαιρετική η δουλειά της κ. Έλλης και όλων των παιδιών της ομάδας! Η «Αντιγόνη.. αλλιώς» είναι μια παράσταση που αποδεικνύει πως μια μαθητική θεατρική ομάδα μπορεί να ανεβάσει ένα έργο… αλλιώς.. Με όρεξη, μεράκι και ένα καταπληκτικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!

  Ευχαριστούμε πολύ!

  Γωγώ Νικολάκη (για την παράσταση «Αντιγόνη… αλλιώς» 2019)


  Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη είναι το σχολείο που θα θέλατε, έτσι ακριβώς όπως θα το θέλατε για το παιδί σας.

  Γιώργος Βλάμης


  One Of the few Good schools out there and a family school. The owner Mr kessaris is always improving the school puts a lot of effort and always tries to come close with parents not like other schools where now one even knows the existence of the owner. From organization, hygiene, curriculum, teachers very highly recommended school.

  Κώστας Φιλόπουλος


  Ένα σχολείο που κάθε παιδί θα ήθελε να φοιτήσει!!! Χαίρομαι που οι κόρες μου είχαν αυτή την τύχη!!! Να είστε καλά!!!

  Μάνια Μοσχοπούλου


  Από τα καλύτερα σχολεία της Αττικής. Εκτός από την υψηλού επιπέδου μάθηση οι ηθικές αξίες που διδάσκονται το καθιστούν στην κορυφή.

  Κατσικανταή Νάνσυ

 • Το πιο όμορφο ταξίδι! Σας ευχαριστώ για όλα. 

  Αναστασία Ρασσία

  Τα ομορφότερα 14 χρόνια! Ευχαριστούμε για όλα. 

  Φωτεινή Μπακογιάννη


  Σας ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια. 

  Ασπρογέρακα Μαρία


  Τι να πρωτογράψω. Αναμνήσεις πολύ γλυκές και ζεστές, υπέροχοι άνθρωποι και φανταστικοί Δάσκαλοι! Θα μου λείψει και μου λείπει ήδη και πάντα θα θέλω να επιστρέψω! Θα επιστρέφω όμως συχνά!

  Ντορίτα Τσουρουκτσόγλου

  (Απόφοιτη 2008)


  Είναι εκπληκτικό το πώς οι αναμνήσεις επιστρέφουν με την πρώτη στιγμή που μπαίνεις πάλι στο σχολείο. Φανταστικές στιγμές και αναμνήσεις. Κάθε εμπειρία σε καλό.

  Σπύρος Λούρος

  (Απόφοιτος 2003)


  Όντας περήφανα, πλέον, απόφοιτος του μεγάλου αυτού Σχολείου, συνεχίζω να αναπολώ τις ωραίες αυτές στιγμές, που μάλιστα αποτελούν πηγή έμπνευσης στη μεγάλη προσπάθεια δημιουργίας ενός δυναμικού Συλλόγου Αποφοίτων.

  Σας ευχαριστώ για όλα!

  Βασίλης Μόρντο

  (Απόφοιτος 2013)
  Σχολή Χημικών Μηχανικών, Ε.Μ.Π.


  Η δική μας η γενιά είναι εκείνη που έζησε το μεταβατικό στάδιο του σχολείου. Είμαστε οι δεύτεροι που αποφοίτησαν από τις σημερινές εγκαταστάσεις, καθώς βέβαια κι εκείνοι που έχασαν από κοντά τους ένα από τα καλύτερα παιδιά που φοίτησαν στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, τον Γιώργο Ροβάκη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

  Οικογενειακό το σχολείο, με καθηγητές που ήξεραν το κάθε παιδί σε προσωπικό επίπεδο, τιμώντας το λειτούργημα του καθηγητή. Αυτό όμως είναι κάτι που πάντα χαρακτήριζε το σχολείο, από την εποχή του Π. Φαλήρου. Από τους καλούς μαθητές δεν ήμουν.

  Αντιδραστικός αρκετά και ανήσυχος ήμουν ως έφηβος. Πάντα, όμως, είχα την προσοχή και σεβασμό των καθηγητών μου. Μου έδιναν συμβουλές και βοήθεια κάθε φορά που είχα ανάγκη. 

  Κλείνοντας, μπορώ να πω ότι τα εφόδια που πήρα από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη έπαιξαν τον ρόλο τους στη ζωή και στη σταδιοδρομία μου.

  Σας ευχαριστώ για όλα!

  Παπάζογλου Παναγιώτης

  (Απόφοιτος 2002)
  Σχολή Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού
  Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Ναυλώσεις & Οργάνωση & Διοίκηση Ναυτιλιακών


  2002. Η χρονιά της αποφοίτησής μου.....

  Ένα στοίχημα που επετεύχθη. Έχετε να καμαρώνετε ανθρώπους με ήθος και αρχές. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ! Μου δώσατε τα καλύτερα εφόδια!

  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Γαλατεία Ράπτη

  (Απόφοιτη 2002)
  Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας Ιωαννίνων


  Ήμουν στα εκπαιδευτήρια Καίσαρη από την πρώτη δημοτικού μέχρι την τρίτη λυκείου. Σε ένα σχολείο που το αγαπούσα χρόνο με το χρόνο όλο και πιο πολύ. Με υπέροχο οικογενειακό κλίμα,και ανθρώπινο πρόσωπο.

  Με έκαναν να νιώσω μέλος και εγώ αυτής της μεγάλης οικογένειας και είμαι πραγματικά χαρούμενος που αποφοίτησα από ένα τόσο ουσιαστικό σχολείο. Αν έπρεπε να πω μια κουβέντα για τα εκπαιδευτήρια Καίσαρη θα ήταν «ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

  Για μένα αυτό μετράει, το σχολείο πρώτα πρέπει να σου δημιουργεί χαρακτήρα και πάνω του να σπείρεις γνώσεις που θα έρθουν μετά.

  Σας ευχαριστώ όλους!

  Βασίλης Φακανάς

  (Απόφοιτος 2010)
  Θέατρο Τέχνης, Κάρολος Κουν
  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Ο.Π.Α. (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)


  Αγαπημένο μου σχολείο, αγαπημένοι μου καθηγητές, σας ευχαριστώ για τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου που έζησα κοντά σας, για τις αξέχαστες στιγμές και τη ζεστή αγκαλιά που ένιωθα και νιώθω ακόμα κάθε φορά που σας επισκέπτομαι!

  Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα στη διάρκεια της φοίτησής μου, μέχρι και την επιτυχία μου στο Πανεπιστήμιο!

  Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο!!!

  Μαρία Πέττα

  (Απόφοιτη 2007)
  Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου


  Ένα σχολείο, Ιστορία. Μια Ιστορία μισού αιώνα. Μαζί γεννηθήκαμε, μαζί μεγαλώσαμε. Περάσαμε 12 χρόνια μαζί. Μας έδωσε τις γνώσεις του, μας καθοδήγησε. Του δώσαμε συναισθήματα και εμπειρίες. Συμμετείχε  καταλυτικά  και θετικά στη διαμόρφωσή μας. Μαζί, προοδεύσαμε στη ζωή. Αγγίζουμε  τους στόχους μας.  

  Εύχομαι αυτό το σχολείο να γιορτάσει τα 100 χρόνια λειτουργίας του και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με την μεταφορά της γνώσης του και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όπως ακριβώς κάνει εδώ και μισό αιώνα. Το αξίζει.

  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΥΡΗ

  (Απόφοιτη 1978)


  Αποχαιρετάμε το δεύτερο σπίτι, μια δεύτερη οικογένεια, το σχολείο μας! Ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια που ήσασταν δίπλα μας, που μας στηρίζατε, μας ενθαρρύνατε σε ό,τι χρειαζόμασταν!

  Ευχαριστούμε πραγματικά!!

  Στέφη Φωτίου

  (Απόφοιτη 2016)


  "Τα ΕΚ μου έδωσαν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσω τις γνώσεις και να καλλιεργήσω τις ικανότητές μου."

  Παντελής Μπράτης

  (Απόφοιτος 2013)
  Δικηγόρος


  "Είναι το δεύτερο σπίτι μου, η οικογένειά μου. Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη μου χάρισαν όμορφες στιγμές και την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο μιας και η επιτυχία μου στηρίχθηκε αποκλειστικά στην προετοιμασία στο σχολείο."

  Οικονόμου Δήμητρα

  (Απόφοιτη 2004)
  Φοιτήτρια Ιατρικής​


  "Είχα την τύχη να πάω Δημοτικό εκεί! Αξέχαστα χρόνια και εξαιρετική δουλειά από το εκπαιδευτικό προσωπικό!"

  Νικολέτα Γεμιστού

  (Απόφοιτη)

   

 • «Όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται σωστά». Ρήγας

  Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

  Ιστορικός


  Πάντα χαρούμενες φωνές στις τάξεις, στους διαδρόμους και στη βιβλιοθήκη σας.

  Μαρία Αγγελίδου

  Συγγραφέας


  Τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» σας ευχαριστούν για τη φιλοξενία, την υποστήριξη και την αγκαλιά που τους ανοίξατε. Μπράβο Παιδιά! Είστε αληθινοί άνθρωποι! Μπράβο στους δασκάλους σας για το ανθρώπινο έργο τους.

  Αρετή-Αλέξανδρος-Εύα

  ΚΕΕΠΑ «Ορίζοντες»

  Πάντα θα χαιρόμαστε τις επισκέψεις στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, όλα πολύ οργανωμένα και τα παιδιά ήσυχα, προετοιμασμένα και προσηλωμένα.

  Χριστίνα Οικονόμου


  Χάρηκα πολύ με την ευκαιρία της εγκάρδιας γνωριμίας μου με το Εκπαιδευτήριό σας. Η εικόνα μου για το έργο σας είναι εξαιρετική. Φυσικό τοπίο μοναδικό, κτηριακές εγκαταστάσεις θαυμαστές, κυρίως όμως τα πρόσωπα των μαθητών και των εκπαιδευτικών ζηλευτά. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ιερή αποστολή σας και ελπίζω τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη να αποτελέσουν απαρχή μιας υγιούς επανάστασης στην παιδεία μας.

  Βαθύτατα Ευγνώμων για τη φιλοξενία,

  Αρχιμανδρίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαος

   


  Σ’ αυτό το όμορφο χώρο, όπου μπορείς να χαρείς τη φύση, χάρηκα τις δασκάλες και τα παιδιά, που μου έδωσαν οξυγόνο για πολλές μέρες.

  Αγγελική Βαρελλά

  Συγγραφέας


  Μια ζεστή αγκαλιά αυτό το σχολείο και οι άνθρωποι ένα γλυκό χαμόγελο. Φεύγω όπως πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας αφήσει πίσω φίλους. Να είστε καλά και ευχαριστώ!

  Λένα Μαντά

  Συγγραφέας


  Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε να ζωγραφίσω στον υπέροχο χώρο σας, μαζί με τα παιδιά και να μοιραστώ την τέχνη μου με ανθρώπους που αγαπούν το χρώμα και τη ζωή.

  Gilda

  Ζωγράφος


  Συγχαρητήρια για το επίπεδο δουλειάς που γίνεται στο σχολείο.

  Βασίλης Παπαθεοδώρου

  Συγγραφέας


  Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου θα θυμάμαι πάντα αυτό το θερμό χειροκρότημα των παιδιών, που μου έδωσε δύναμη για την υπόλοιπη ζωή μου! Για εμένα το σχολείο αυτό είναι ένα θερμό χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά.

  Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και την αγάπη.

  Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου

   


  Χαίρομαι πάντα όταν συναντώ παιδιά-αναγνώστες, όπως είναι οι μαθητές του σχολείου σας. Φέρνοντας το βιβλίο μέσα στη σχολική τάξη έχετε επιτύχει ήδη κάτι σπουδαίο: να δώσετε στα παιδιά την ευκαιρία της σκέψης, της περισυλλογής, της δημιουργικής «μοναξιάς». Κι αυτό είναι ένα δώρο ζωής.

  Αμάντα Μιχαλοπούλου

  Συγγραφέας


  Τι να γράψω σε αυτήν τη σελίδα; Πόσα συναισθήματα, πόση χαρά μου δώσατε; Φεύγω με ένα μεγάλο χαμόγελο και νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι αυτό που λέμε «Ευτυχία».

  Η αρχιβοηθός Κατερίνα Κρις

  Συγγραφέας


  Είναι πάντα μεγάλη χαρά να επισκεπτόμαστε  σχολεία τόσο πρωτοπόρα και με σημασία στο ήθος και την ασφάλεια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευχαριστούμε εκ μέρους της εταιρίας μου για την πρόσκληση να μιλήσουμε για το σημαντικό θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

  Μετά τιμής,

  Ζαγλαρίδου Έλενα

  Microsoft Hellas


  Σας ευχαριστώ θερμά και σε προσωπικό επίπεδο ως συγγενής ενήλικα πλέον μαθητή, και σε επαγγελματικό επίπεδο, για την ευκαιρία που μου δώσατε να μοιρασθώ με τους μαθητές και τους καθηγητές σας το «απόσταγμα» της εμπειρίας του Συνηγόρου του Παιδιού.

  Με εκτίμηση,

  Μαρία Τσάγκαρη-Καφαντάρη

  Ψυχολόγος-Ειδική Επιστήμονας στον Κύκλο Δικαιωμάτων του Παιδιού


  Ένα σχολείο, μια αγκαλιά! Τόσες χαμογελαστές φατσούλες σε έναν τόσο ζεστό χώρο, ήταν το καλύτερο δώρο. Ευχαριστώ από καρδιάς!

  Ιωάννα Μπαμπέτα

  Συγγραφέας & Πρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς


  Εύχομαι από την ψυχή μου τα παιδιά να είναι προσεκτικά και να έχουν το νου τους στη ζωή, ακεραιότητα και αξιοπρέπειά τους που κινδυνεύουν στους δρόμους. Να θυμόμαστε όλοι ότι είμαστε μοναδικοί, μονάκριβοι και ανεκτίμητοι για τις οικογένειες μας.

  Ιαβέρης

   


  Καταπληκτικοί μαθητές, ωραία μυαλά, ωραίες δραστηριότητες… Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω στα παιδιά για θέματα επίκαιρα και σημαντικά!! Το μέλλον μας θα είναι καλύτερο όταν οι μαθητές σας γίνουν ενήλικες. Συγχαρητήρια! Τέλος ευχαριστώ τη γλυκιά Βάσω για την υποστήριξη και την πρόσκληση.

  Φιλικά,

  Λίλη Μορδεχάι

  Περιβαλλοντολόγος


  Φεύγω γεμάτη εφηβόσκονη και τη κρατώ στις τσέπες για τους δύσκολους «ενήλικους» χειμώνες.

  Κόντου Μαριέττα

  Συγγραφέας & Ψυχολόγος


  Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις δασκάλες και τα γλυκά παιδάκια των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη για την καταπληκτική τους συμμετοχή στην παρουσίαση της Μικρόπολης! Πέρασα τέλεια στη «Μικρόπολή» σας!

  Με αγάπη και εκτίμηση,

  Κέλλυ Αλχανάτη

  Συγγραφέας


  Συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλίας της «επαγγελματικής ημερίδας». Εύχομαι τα καλύτερα!

  Με εκτίμηση,

  Σταύρος Θεοδωράκης

  Δημοσιογράφος


  Το πέρασμα μου από το σχολείο σας με γέμισε κουράγιο από την εξαιρετική δουλειά που κάνετε από καρδιάς.

  Λευτέρης Λαζάρου

  Σεφ


  Εύχομαι να μπορείτε πάντοτε να εμπνέετε τα παιδιά μας με το λειτούργημα που κάνετε με το σχολείο σας (εκπαίδευση ψυχών)! Καλό κουράγιο!

  Τζελίνα Κουκουμέλη

  Επαγγελματίας στο χώρο του Marketing


  "Τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα πολύ οργανωμένο σχολείο με φοβερές αθλητικές εγκαταστάσεις και ζεστό προσωπικό! Μην πω για τα φοβερά παιδιά σας!!"

  Έλενα Κούβδου

  Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης


  "Είσαστε υπέροχοι άνθρωποι! Σας ευχαριστούμε πολύ!"

  Κική Λιόση

  Ολυμπιονίκης & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης


  "Προσπάθησε να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς σε αυτό που ονειρεύεσαι...!!!"

  Βιργινία Κραβαριώτη

  Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας


  Eίναι πάντα μεγάλη χαρά να επισκεπτόμαστε σχολεία τόσο πρωτοπόρα και με σημασία στο ήθος και την ασφάλεια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευχαριστούμε εκ μέρους της εταιρίας μου για την πρόσκληση να μιλήσουμε για το σημαντικό θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

  Ζαγλαρίδου Ελενα

  Microsoft Hellas


  Με πολλές ευχαριστίες για την τιμητική πρόσκληση και το εξαιρετικό κοινό.

  Θάνος Βερέμης​


  ​Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση σ'αυτό το υπέροχο σχολείο με τους τόσο θερμούς ανθρώπους. Εύχομαι το σχολείο σας να προοδεύει και να υπηρετεί πάντα τις υψηλότερες αξίες!

  Δημήτρης Π. Σωτηρόπουλος


  "Ηταν μια υπέροχη εμπειρία, χάρηκα για το επίπεδο των παιδιών και των δασκάλων και που εγκαινίασα το καινούργιο μου βιβλίο εδώ, στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη! Σας ευχαριστώ, θα επιστρέψω!"

  Μήνος Γαβράς

   

  "Ενα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά σε μικρούς και μεγάλους για την υπέροχη αποδοχή και αγκαλιά. Η επίσκεψη στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία. Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο! Με πολλή αγάπη,"

  Τζένη Κουτσοδημητροπούλου


  "Υπέροχο σχολείο, υπέροχα παιδιά! Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!"

  Ελένη Γεωργοστάθη


  "It was a great honour to be here today with such great children"

  Cliff Parry

  Academic Manager, British Council


  ​"Ευχαριστώ πολύ τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη για την πρόσκληση. Ηταν μια ξεχωριστή μέρα με τα ξεχωριστά παιδιά του Νηπιαγωγείου σας!"

  Ελένη Δασκαλάκη


  Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική παράσταση και την προσπάθειά σας.
  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη διαρκή στήριξή σας στο έργο μας. Καλή πρόοδο στα παιδιά! Ανυπομονούμε για τις επόμενες παραστάσεις!!

  ΑΜΥΜΩΝΗ (για την παράσταση «Αντιγόνη… αλλιώς» 2019)

 

Copyright © 2010-2022 Kessaris School. All Rights Reserved.

Αναζήτηση